Henk Peters
Raadslid
Ik ben getrouwd met Els  2 dochters 1 zoon en 3 kleinkinderen.
leeftijd : 68 jaar
 
Mijn beroep was  30 jaar algemeen directeur van Installatiebedrijf Peters Didam BV.
Sins januari 2019 met pensioen en voer alleen nog directie over de Holding Peters Didam BV .
 
Verder hou ik me nog bezig met vastgoedbeheer MT en adviseur voor het installatiebedrijf Peters.
Hobby's zijn fietsen, auto's, kleinkinderen, tuinieren, enkele bestuur functies in VvE appartement complexen 
en politiek als fractie volger bij LBM.
Sjaak sr Böhmer
Raadslid
geboren: 16 februari 1957 in Doetinchem Woonplaats 's-Heerenberg Getrouwd met Geerdy, 1 zoon Sjaak jr Beroep: docent nederlands en rekenen School: Metzocollege Doetinchem Hobby: volleybal, fietsen en carnaval
Roy Polman
Raadslid

Geboren in 1982, getrouwd sinds 2007 met Marieke.
Trotse vader van twee prachtige dochters.
Werkzaam bij Mainfreigt als monteur voor de klant John Deere.
Secretaris van schutterij de Wilhelmina uit Didam.
Van 2014 tot 2018 Raadscommissielid namens Lokaal Belang Montferland voor Maatschappij en Organisatie.
Van 2018 tot heden Raadslid.

Wim Sinderdinck
Fractievolger

Wim Sinderdinck, 1954, geboren en getogen in Kilder en sinds 1986 woonachtig in Didam. Sinds 1980 gehuwd met Anjolien, samen hebben wij een zoon Patrick. Ik heb ruim 10 jaar in de gemeenteraad gezeten en ben sinds april 2018 wethouder Zorg en Welzijn alsmede Handhaving. In mijn vrije tijd kook ik graag en ben een verwoed bridger.

Miranda van Balveren
Raadslid

Miranda van Balveren geboren in 1978. Ik woon in Stokkum samen met Derk en onze kinderen Nora en Luca. Ik werk bij Rabobank Graafschap als medewerker Marketing, Communicatie & Coöperatie.
Sinds 2014 ben ik raadslid voor Lokaal Belang Montferland.
Mijn hobby’s: zwemmen en pilates.

Ellen Witt
Fractievolger
Ellen Witt Gerritsen, geboren in 1982 te Stokkum. Ik woon nu in 's-Heerenberg samen met Anders en onze kinderen Ronja & Jochem. Ik werk als aulamedewerkster bij het crematorium in Doetinchem. In september 2019 ben ik met de opleiding "uitvaartverzorger" bij Docendo begonnen. En met veel plezier ben ik oudercommissielid van obs 't Montferland. Sinds 2018 ben ik fractievolger voor Lokaal Belang Montferland. Mijn hobby's zijn hardlopen, bodypower en ecsaperooms spelen.
John van Schriek
Fractievoorzitter
John van Schriek geboren in 1968 in Beek. In 1998 naar de Stokkum verhuist waar ik nu nog steeds woon met Vera en onze twee dochters. We hebben sinds 2003 ons eigen bedrijf Jovas. Ik ben bestuurslid van de stichting Holland Swine Group(stimuleert innovatie en onderzoek) Sinds 2014 voorzitter van het oranjecomité in Stokkum. Sinds 2018 raadslid voor Lokaal belang  Montferland. Tuinieren en nieuwe producten/systemen ontwikkelen zijn mijn hobby's.
Jan van Halteren
Wethouder
Mijn naam is Jan van Halteren en ik ben momenteel fractievoorzitter van Lokaal Belang Montferland. Sinds 1982 ben ik raadslid, eerst in de gemeente Bergh tot 2002, vanaf 2002 tot 1 januari 2005 wethouder in die gemeente en na de fusie met de gemeente Didam op 1 januari 2005 weer raadslid in de gemeente Montferland voor Lokaal Belang Montferland. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2018 was ik lijsttrekker en samen met de andere kandidaten op de lijst van onze partij hadden we een groot succes. Onze fractie ging van 4 naar 6 zetels, bleef met afstand de tweede partij in Montferland en zelf had ik de meeste stemmen van alle kandidaten van alle partijen. Naast het raadslidmaatschap doe ik nog vrijwilligerswerk bij enkele organisaties.