Henk Peters
Raadslid
Ik ben getrouwd met Els  2 dochters 1 zoon en 4 kleinkinderen.
leeftijd : 69 jaar
 
Mijn beroep was  30 jaar algemeen directeur van Installatiebedrijf Peters Didam BV.
Sins januari 2019 met pensioen en voer alleen nog directie over de Holding Peters Didam BV .
 
Verder hou ik me nog bezig met vastgoedbeheer MT en adviseur voor het installatiebedrijf Peters.
Hobby's zijn fietsen, auto's, kleinkinderen, tuinieren, enkele bestuur functies in VvE appartement complexen, politiek als raadslid bij LBM en als vrijwilliger op de buurtbus.
Sjaak sr Böhmer
Raadslid

geboren: 16 februari 1957 in Doetinchem Woonplaats 's-Heerenberg Getrouwd met Geerdy, 1 zoon Sjaak jr. Met vroegpensioen na jaren lang docent nederlands en rekenen te zijn geweest op het Metzocollege Doetinchem Hobby: volleybal, fietsen en carnaval

Ellen Witt
Penningmeester en Fractievolger
Ellen Witt Gerritsen, geboren in 1982 te Stokkum. Ik woon nu in 's-Heerenberg samen met Anders en onze kinderen Ronja & Jochem. Ik werk als uitvaartbegeleidster bij Agelink uitvaartzorg in Doetinchem. En met veel plezier ben ik oudercommissielid van obs 't Montferland. Sinds 2018 ben ik fractievolger voor Lokaal Belang Montferland. Mijn hobby's zijn hardlopen, crosstraining en escaperooms spelen.
John van Schriek
Fractievoorzitter

John van Schriek geboren in 1968 in Beek. In 1998 naar de Stokkum verhuist waar ik nu nog steeds woon met Vera en onze twee dochters. We hebben sinds 2003 ons eigen bedrijf Jovas. Ik ben bestuurslid van de stichting Holland Swine Group(stimuleert innovatie en onderzoek) Sinds 2014 voorzitter van het oranjecomité in Stokkum. Sinds 2018 raadslid voor Lokaal belang  Montferland en sinds 2020 fractievoorzitter. Tuinieren en nieuwe producten/systemen ontwikkelen zijn mijn hobby's.

Jan van Halteren
Wethouder

Mijn naam is Jan van Halteren en ik ben wethouder en 2e loco-burgemeester voor onze gemeente (Duurzaamheid, Onderwijs en Jongerenbeleid, Welzijn (incl. kunst en cultuur),Monumenten). Sinds 1982 ben ik raadslid, eerst in de gemeente Bergh tot 2002, vanaf 2002 tot 1 januari 2005 wethouder in die gemeente en na de fusie met de gemeente Didam op 1 januari 2005 weer raadslid in de gemeente Montferland voor Lokaal Belang Montferland. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in 2018 was ik lijsttrekker en samen met de andere kandidaten op de lijst van onze partij hadden we een groot succes. Onze fractie ging van 4 naar 6 zetels, bleef met afstand de tweede partij in Montferland en zelf had ik de meeste stemmen van alle kandidaten van alle partijen. Naast het raadslidmaatschap doe ik nog vrijwilligerswerk bij enkele organisaties.

Wim Sinderdinck
Raadslid

Geboren en getogen in Kilder, sinds 1986 woonachtig in Didam. Getrouwd met Anjolien, samen hebben wij een zoon. Hobby's zijn o.a. bridgen, koken en uiteraard het nuttigen van de bereide gerechten. Mijn speciale interesse gaat uit naar Zorg en Welzijn en daarnaast Financiën.

Jeanette Derksen - Geuijen