Geerdy Bohmer – Meijer

Fractievolger

Henk Peters
Raadslid
Ik ben getrouwd met Els  2 dochters 1 zoon en 4 kleinkinderen.
 
Mijn beroep was  30 jaar algemeen directeur van Installatiebedrijf Peters Didam BV.
Sins januari 2019 met pensioen en voer alleen nog directie over de Holding Peters Didam BV .
 
Verder hou ik me nog bezig met vastgoedbeheer MT en adviseur voor het installatiebedrijf Peters.
Hobby’s zijn fietsen, auto’s, kleinkinderen, tuinieren, enkele bestuur functies in VvE appartement complexen, politiek als raadslid bij LBM en als vrijwilliger op de buurtbus.
Sjaak sr Böhmer
Raadslid

geboren: 16 februari 1957 in Doetinchem Woonplaats ‘s-Heerenberg Getrouwd met Geerdy, 1 zoon Sjaak jr. Met vroegpensioen na jaren lang docent nederlands en rekenen te zijn geweest op het Metzocollege Doetinchem Hobby: volleybal, fietsen en carnaval

Ellen Gerritsen
Penningmeester en Fractievolger
Ellen Witt Gerritsen, geboren in 1982 te Stokkum. Ik woon nu in ‘s-Heerenberg samen met Anders en onze kinderen Ronja & Jochem. Ik werk als uitvaartbegeleidster bij Agelink uitvaartzorg in Doetinchem. En met veel plezier ben ik oudercommissielid van obs ’t Montferland. Sinds 2018 ben ik fractievolger voor Lokaal Belang Montferland. Mijn hobby’s zijn hardlopen, crosstraining en escaperooms spelen.
Jeanette Derksen – Geuijen
wethouder
Mijn naam is Jeanette Derksen, woonachtig in Stokkum en sinds 9 juni jl. wethouder in de gemeente Montferland. Ik ben verantwoordelijk voor financiën, openbare werken en personeel en organisatie. 
Vanuit LBM is het belangrijk dat wij aansluiting houden met onze burgers in de gemeente. Niet alleen over het wel en wee maar ook over de wensen voor de komende jaren. Montferland is een mooie gemeente en dat willen wij ook graag zo houden. Het behouden betekent ook mogelijkheid bieden voor woningbouw voor jongeren maar ook bedrijven de kans geven voor uitbreiding Daarbij moeten wij natuurlijk wel de haalbaarheid ten aanzien van woongenot en het economische aspect goed in ogenschouw nemen, niet alles mag en kan. Ik hecht grote waarde aan communicatie dus mocht er iets zijn, maak het bespreekbaar.
Johan van der Kleij
fractievolger
Geerdy Bohmer – Meijer
fractievolger